Pymesahorro.es, una comunitat per estalviar diners a l’empresa

Pymesahorro.es, una comunitat per estalviar diners a l’empresa

En un moment en què les mesures d’estalvi i reducció de costos són fonamentals per a l’èxit de qualsevol empresa, negoci o pime, es llança al mercat www.pymesahorro.es. Aquesta comunitat ofereix a compradors de tots els sectors d’activitat l’assessorament d’experts en compres i la tecnologia necessària que els permetrà arribar als millors acords i economies d’escala en les contractacions i generar una reducció de costos per a l’empresa.

Pymesahorro es presenta al mercat com una “comunitat de compres professionals”. Els compradors hi trobaran:

  • Preus ja negociats per especialistes conforme als volums de compra de la comunitat.
  • Un assistent de negociacions en línia que permet guiar els compradors en les categories que s’han de negociar individualment.
  • Ofertes amb preus especials que els proveïdors puntualment presenten als compradors de la comunitat.
  • Suport en línia d’experts en compres per resoldre els dubtes a l’hora de contractar un servei.
  • Informació d’interès de cada categoria i el seu sector.

Si mai t’has preguntat si hi ha alguna opció de reducció de costos i de trobar proveïdors òptims, et recomanem que t’incorporis a aquesta nova comunitat.

Pymesahorro inicia l’activitat oferint a les empreses, pimes i negocis les millors condicions en serveis de caràcter tan amplis com la missatgeria, la seguretat, les traduccions, el material d’oficina, el lloguer de vehicles i molts més que ajudaran la teva empresa a reduir costos d’activitat.

Tags: